Καριέρα

Η ARC Real Estate είναι Έλληνας Μεσίτης που λειτουργεί μεθοδικά και με επιτυχία από το 2005. Η διαφοροποίηση της από την υπόλοιπη αγορά είναι ότι λειτουργεί σαν πραγματικός σύμβουλος σε εκείνους που επιθυμούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα ακίνητο, ή να το διαχειριστούν επαγγελματικά στη βέλτιστη χρήση του, να το αναπτύξουν κατάλληλα ή να εκτιμήσουν την αγοραία ή επενδυτική αξία του.

Μελετάμε την αγορά κάθε περιοχής που δραστηριοποιούμαστε και παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δεδομένα, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αποτελεσματικότερα την στρατηγική τους. Προτείνουμε λύσεις εφαρμόσιμες και δίνουμε ειλικρινή, έγκαιρη, έγκυρη και προπάντων τεκμηριωμένη και κατανοητή ενημέρωση.

Προσφέρουμε δυνατότητα καριέρας σε ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, αγαπούν την επικοινωνία, αντλούν ικανοποίηση από την κατανόηση και εξυπηρέτηση αναγκών πελατών, θέλουν να μάθουν και να διακριθούν.

Η εταιρεία μας έχει εκπονήσει ένα μεθοδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα όπου η μετάβαση από στάδιο σε στάδιο γίνεται πλήρως επιβλεπόμενα και κατευθυνόμενα. Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι εκπαιδεύονται δουλεύοντας ταυτόχρονα ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η εκπαίδευση των ανθρώπων μας πέραν της διαμεσολάβησης, εκτείνεται στους τομείς της διαχείρισης, εκτίμησης και ανάπτυξης ακινήτων, τομείς στους οποίους διακρίνεται η εταιρεία μας τα τελευταία 7 έτη. Περιλαμβάνει δε την εξοικείωση με την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται για να είναι σε θέση οι ανθρώποι μας να παρέχουν άριστες υπηρεσίες.

Τα όσα παρατέθηκαν εδώ έχουν στόχο να δώσουν μια πρώτη πληροφόρηση. Αν αυτό που διαβάσατε σας ενδιαφέρει, σας προσκαλούμε να κάνουμε μια προσωπική συζήτηση όπου θα χαρούμε να απαντήσουμε με λεπτομέρεια σε όλα σας τα ερωτήματα.

Αποστολή βιογραφικών με e-mail στο [email protected].

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7777377.